A kijelzőcserém kálváriája

Mint ahogyan az emberek többsége, én is azon körbe tartozom, aki egészen a múlt hétig nem is foglalkozott azzal, hogy az iphonejának bármikor is bármi baja történhet. Pedig hát tudjuk, hogy ezek a készülékek nagyon szerethetők, nagyon jó és könnyű, gyors velük a munka, tehát lehet őket imádni, mint ahogyan én is teszem, de nagyon sérülékenyek is mindemellett. Nem szeretik sem az ütéseket sem az ejtéseket, sőt kifejezetten keresztet is vethetünk a kijelzőre egy jól irányzott ejtés esetén. És én ezt eddig is tudtam, csak nem gondoltam, hogy velem is megtörténhet.

Amikor azonban megtörténik beüt a pánik. Hova vigyem? Mit csináljak vele? Minél előbb szükségem van rá, használnom kell a munkámhoz is. Mennyibe fog ez nekem kerülni? És elindul a keresgélés, mint ahogy elindult nálam is. Én sajnos az első körben nem választottam jól. Az első helyen ugyanis közel négy nap alatt olyan kijelzőt sikerült beletenni a telefonomba, amivel egyenesen nem működött. Nem is tudtam mitévő legyek. Újra keresgélésbe kezdeni úgy, hogy kifizettem közel harminc ezer forintot, és még mindig a régi, törött kijelző van a telefonomban, majdnem öt nap eltelte után, elég rossz érzés volt.

Gondolkodni kezdtem, ki tudna nekem segítséget nyújtani esetleg egy ajánlással, és eszembe jutott az egyik ismerősöm, aki nem is olyan régen szintén szervizt keresett magának. Felhívtam és elmeséltem neki mi történt. Azonnal ajánlotta a https://iszereles.hu/ csapatát, akiknél ő volt, és biztosított róla, hogy itt hasonló nem fordulhat elő.

Elmondta, hogy neki is nagyon kedvesen és gyorsan segítettek, ráadásul még egy gombot is ki kellett cserélni a telefonon, amit szintén nagyon profi módon megoldottak neki. Sajnálom, hogy nem kérdeztem meg őt előbb, mert nagyon sok bosszúságtól megkíméltem volna magamat. Ez a csapat tényleg nagyon kedves, profi, ért ahhoz, amit csinál és nagyon gyorsan megoldották nekem is a kijelzőcserét. Innentől már tudom hova kell fordulni, bármi baj ér, és már rettegni sem rettegek, mert tudom, hogy az iszereles mindig ki fog tudni segíteni. Többé biztosan nem fogok úgy járni, mint a kijelzőmmel.