A legnehezebb választás

Az ember számára egy lakásfelújítás mindig hihetetlen stresszes és nagy gondokkal járó feladat. Még akkor is rengeteg nem várt probléma üti fel a fejét, hogy ha minden feladatra tökéletes kivitelező csapatot ismer az ember, nem még ha azt is keresgélni kell a világhálón, vagy az ismerősök között ajánlásként. Persze mi is úgy vágtunk bele nem olyan régen a feladatok listájának csökkentésébe, hogy konkrét költségvetési tervünk és megfelelő partner lehetőségeink voltak a feladatokat illetően, azonban ahogyan haladtunk előre sajnos ez folyamatosan alakult az idő során. Egy-egy szolgáltató partner közölte hogy befejezte a tevékenységét a piacon, egy-egy szolgáltató vagy kivitelező pedig azt a választ adta a konkrét megkeresésre, hogy teljesen be van táblázva már egy évre előre, de egy év múlva nagyon szívesen segít minden kérdésben vagy problémában. Persze ha az ember belefog valamibe, akkor nincs egy teljes éve várni bármely szolgáltatóra is, hiszen addig sokszor a többi szolgáltató partner sem tud haladni.

Igazság szerint a vége nálunk az lett, hogy elég sok tervezett szakember helyett másikat kellett keresni, és az egyik legnehezebb dolgunk a gázszerelés feladatával volt, hiszen az nem csak hogy nagy szakmai tudást és tapasztalatot igényel, hanem iszonyatosan fontos is, egyrészt, hogy ne legyen probléma, másrészt pedig hogy télen is biztonságban és melegben tudja az ember a családját és persze saját magát. Nekem sokáig visszatérő rémálmom volt, hogy ott maradunk a mínusz fokokban és nem tudok mit tenni a fűtés érdekében. Éppen ezért az ismerősöktől kezdtem ajánlásokat kérni gázszerelő ügyében. Hála a jó égnek nem sokkal később érkezett is a segítség, hiszen az egyik nagyon jó barátom házában a djgepeszet csinálta a gázszerelés és a klímaszerelés feladatait is egyaránt, és mindkettővel tökéletesen meg vannak elégedve azóta is.

Nekem sem kellett több, azonnal felvettem a csapattal a kapcsolatot, és rövid beszélgetés után meg is állapodtunk abban, hogy mikor tudják megkezdeni a munkálatokat. Most pedig, a felújítás befejeztével csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek ajánlom ezt a szuper kis csapatot, mert hihetetlen gyors és eredményes, minőségi munkát végeznek. Náluk jobbat biztos hogy senki sem talál a piacon.