A kedvenc márkám

Ha tőlem megkérdezik, hogy mi a kedvenc márkám egy kicsit rendhagyó módon fogok válaszolni, mint azt bárkitől megszokták volna. Mert hát ugye a leggyakrabb márkák felsorolása senkit sem döbbent meg, de én a baseus hungary megjelölésével mindig hirtelen felcsapódó arcokat és furcsa tekinteteket látok. Nekem viszont ez a kedvenc márkám. Mert hát persze lehet jó telefont gyártani és lehetne jó kiegészítőket hozzá adni, de azt gondolom, hogy a telefon töltő kábel, ami aztán három hónap múlva cserére szorul nem nevezhető semmiképpen sem jó minőségűnek.

Én úgy kerültem kapcsolatba a baseus márkával, hogy az iphone készülékem töltőjének a kábele három hónap után szétmállott. Nem hogy használni nem tudtam, egyszerűen teljesen szétjött az egész. Bevittem persze a boltba, ahol elmondták, hogy biztosan nem rendeltetésszerűen használtam, vegyek egy másikat. Persze mérges az ember, mert hát hogy lehet nem rendeltetésszerűen használni egy kábelt, de vettem egy másikat. Viszont az még kevesebb időt bírt, mint az előző.

Épp az egyik jó barátomnak panaszkodtam erről, amikor megkérdezte, hogy miért nem veszek egy baseus töltő kábelt? Én néztem rá mint egy tudatlan. Elmondta, hogy ez a márka teljesen jó minőségű és tartós termékeket gyárt, neki már csak ilyen kiegészítői vannak a telefonjához is, és például már tartót és egyé dolgokat is csak innen vásárol. Felbátorodva rendeltem is egyet, amit már így, egy év elteltével is használok. Persze azóta már számtalan más dolgot rendeltem innen, időközben a kedvenc márkám lett. Ha bármire szükségem van, én csak ezt a márkát választom. Megbízható, jó áron kínálják és minőségi, tartós. Nekem pedig ez mindennél fontosabb. Miért is ne lehetne akkor ez a kedvenc márkám?