Szalonom új gyöngyszeme

Én már egy ideje teljesen leléptem arról az útról, amire gyerekként még középiskolából kikerülve ráléptem, ugyanis a közgazdás végzettségem után egy sport sérülés után úgy döntöttem, hogy én bizony masszőr végzettséget fogok szerezni, és úgy fogok segíteni a hozzám fordulóknak, mint ahogyan nekem is segítettek. Amikor ugyanis orvoshoz fordultam a válasz a problémámra az lett, hogy hagyjam abba a sportot és ne mozogjak, ami mondanom sem kell, hogy egyrészt érezhetően nem oldotta volna meg a kialakult problémámat, másrészt pedig nem gondolom, hogy az első akadálynál az embernek fel kellene adnia bármit is, ezért alternatív gyógymódokat kerestem, és hála a jó égnek meg is találtam a megoldást, és azóta is tökéletesen, minden jellegű probléma vagy fájdalom nélkül tudok sportolni, nem is akármilyen szinten ráadásul.

Így történt, hogy közel tizenöt én közgazdász világban eltöltött munka után én bizony nekikezdtem tanulni az emberi test felépítését, a különböző gyógymódokat és most már egy saját szalont is üzemeltetek, és ott dolgozom, fogadom a vendégeimet. Különös örömmel tölt el, hogy már rendkívül szép állapotban van a szalon, folyamatosan szépül, de leginkább már csak a kiegészítők terén változik.

Most például rendeltem a leakcioztuk.hu oldalról, a szépségápolás szegmensből egy 3D hatású aromaterápiás párologtató készüléket, aminek távirányítóval lehet változtatni és állítani a színvilágát. Hihetetlen módon szeretem ezt a kis hűséges társamat, ugyanis az illat terápiája mellett ennek segítségével a színterápia hatása is érvényesül. A vendégeim is és én is imádjuk, mindenkinek ajánlok egyet beszerezni otthonra is, hiszen hihetetlen stresszoldó és élénkítő hatása van egy-egy illóolaj használatával. Biztos vagyok benne, hogy mindenki számára felbecsülhetetlen segítséget tud jelenteni a mindennapokban egy ilyen készülék.