Imádom hogy ennyire tartós

Az ember, amikor valamilyen nagyobb kiadásban gondolkodik, mondjuk egy okos órát szeretne magának vásárolni, egyrészt, hogy megkönnyítse a mindennapjait, másrészt, hogy megfelelő segítsége és partnere legyen az edzésben, sokat gondolkodik. Egyrészt szeretne megfelelőt vásárolni, másrészt pedig szeretne olyat választani, ami hosszú időn át el tudja őt kísérni, vagyis kellőképp tartós és nem igazán kell évente cserélgetni meghibásodás vagy működésbéli problémák miatt. Én annak idején az apple okos órája mellett döntöttem, mert egyrészt a mindennapokban, az irodában is megfelelő társam tud lenni, másrészt pedig rengeteg olyan paramétere, felhasználási területe van, ami az egyébként nagyon sportos életemet megfelelően támogatni tudja.

Nem is kellett benne csalódnom. Már közel két éve hűséges társam, legyen szó terep futásról, úszásról vagy csak sima futópályás futásról, hihetetlen nagy segítséget nyújt számomra. Egyetlen dolgot kellett rajta pótolnom, amit igazából azt mondhatom élvezettel tettem, és nem volt más, mint az apple watch szij. Gyönyörű darabokat lehet ma már kapni, és nagyon sok helyen hihetetlen jó áron is vannak a színes, szilikon vagy épp szövet, bőr szíjak, de lehet már kapni fém szíjat is az órához, amivel egy-egy elegánsabb szetthez is tökéletesen passzol.

Én például már csak az applewatchshop.hu oldalát látogatom, és bármire szükségem van innen rendelem meg, mert nagyon egyszerű, időt spórolok meg vele és rekord gyorsasággal hozzá is jutok a rendelt termékekhez, anélkül, hogy egy lépést is kellett volna tennem a lakáson kívül. Ráadásul igazán különleges darabokra tudok így szert tenni, ami külön öröm mindig számomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a termékeket, mert nem csak szépek, de tartósak is. Akár sporthoz, akár mindennapi használatra keres az ember szíjat például, biztosan nem fog csalódni az innen rendelt termékekben.